ЗА НАС

Саник Инженеринг е градежна компанија основана 23.01.2006 со 13 годишно искуство во областа на градежништвото. Основана од страна на Сашо Петковски компанијата веќе има тим од 20 вработени кои постојано се стремат кон постигнување на светските трендови и квалитет во градежништвото пружајќи ви идеално решение коешто вие ќе го нарекувате дом!

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

   Васил Ѓоргов бр.19 1000, Скопје

 sanik@sanik.mk

  +389 2 323 33 89

    +389 76 458 081

   Пон – Пет 08:00 – 16:00

Следете не’ на:

.    .