Awesome Image

ЗА НАС

Саник Инженеринг е градежна компанија основана 23.01.2006 со 13 годишно искуство во областа на градежништвото. Основана од страна на Сашо Петковски компанијата веќе има тим од 20 вработени кои постојано се стремат кон постигнување на светските трендови и квалитет во градежништвото пружајќи ви идеално решение коешто вие ќе го нарекувате дом! Во своето портфолиот Саник има бројни проекти како
* Станбена зграда Франце Прешерн
* Индустриско деловен објект бензинска пумпа Кадино
* Станбени објекти Манчу Матак бр. 35 и 37
* Станбен објект Мраморец
* Станбен објект Пресека
* Станбени објекти Кичевска бр. 27, 29 и 36
* Станбен објект Ибе Паликуќа 7
* Станбено деловен објект Васил Ѓоргов 19.
Комапнија којашто стои на располагање на своите клиенти и во секое време можете за дополнителни информации да ги добиете на: 02 3233 389, sanik@sanik.mk или www.sanik.mk.

Контактирајте не за повеќе информации